AirPods Max nu poate fi găsit nicăieri. Va trebui să așteptăm după el multe săptămâni.

Săptămâna trecută au fost prezentate noile căști AirPods Max, la care Apple a lucrat în liniște și ni le-a prezentat în timpul sărbătorilor de Crăciun. Conform estimărilor inițiale, era de așteptat ca Apple să le prezinte la una dintre conferințele sale de toamnă. Deși acest lucru nu s-a concretizat, s-a confirmat că Apple chiar lucra la aceste căști. Dar dacă totuși ați tânji după aceste căști, va trebui să așteptați.


AirPods Max

Standardul înalt între căștile wireless

Căștile originale AirPods au câștigat popularitate în rândul utilizatorilor din întreaga lume. Popularitatea lor a fost susținută cu siguranță de îndepărtarea conectorului jack de pe iPhone. Apple a prezentat ulterior o versiune mai îmbunătățită a acestor căști – AirPods Pro.

Mulți analiști de pe internet și rețelele de socializare spun că Apple pregătește și o versiune ușoară a AirPods Pro. Avantajul acestei versiuni de căști ar trebui să fie mai ales un preț mai mic.

AirPods Max ca și căști inovatoare cu cablu

Apple în trecut a cumpărat compania Beats, care se lăuda cu produse excelente din lumea muzicală. În special era vorba de căști și boxe wireless.

AirPods Max se pot lăuda cu toate standardele, pe care le-ați aștepta de la dispozitivele de căști wireless. Nu le lipsește reducerea activă de zgomot, modul de transfer și sunet stereo interactiv care se adaptează mișcărilor dvs.

Noutatea căștilor, pe care o cunoaștem de la Apple Watch

AirPods Max se poate lăuda cu un accesoriu care până acum a rămas o exclusivitate doar pentru ceasul rapid Apple Watch. Și aceasta este Digital Crown. Datorită acestuia, puteți muta cu ușurință între compozițiile muzicale, reglarea volumului sau primirea apelurilor.

Nu vă sunt familiare aceste căști?

Este posibil să fi dat deja peste această glumă pe Internet… Totuși, asemănarea aici este foarte mare. Dacă filmul „Sătucul meu drag” nu ar fi o clasică cehă, omul s-ar putea gândi la faptul că, Apple în designul acestor căști s-a inspirat din clapele urechii lui Otík din acest film.

Unii se vor îndrăgosti de aceste căști, unii ar putea să urască aspectul lor. Vestea bună pentru Apple cu siguranță este faptul că, există mult interes pentru aceste căști.

Nu contați pe ele până de Crăciun.

Dacă sunteți interesați de acest produs, ca un cadou de Crăciun pentru cei dragi, atunci nu avem vești bune pentru dvs. Există într-adevăr mult interes pentru aceste căști, iar timpul de livrare a acestora va fi de câteva săptămâni. Pe site-ul Apple le puteți aștepta între 12-14 săptămâni. Aceasta înseamnă disponibilitate în primăvara anului 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *