Cum să setați browserul web implicit pe iPhone

Smartphone-urile au o gamă foarte largă de utilizare. În legătură cu aceasta, comportamentul utilizatorilor s-a schimbat în ultimii ani. Folosesc din ce în ce mai mult telefonul în comparație cu alte dispozitive. Una dintre cele mai utilizate funcții pe telefon în zilele noastre este navigare pe web. Nu fiecare utilizator poate fi mulțumit cu browser implicit a sistemului iOS. Și Safari are de asemenea, neajunsurile sale. Dacă utilizați computer cu sistemul de operare Windows, atunci puteți aprecia sincronizarea în browser între telefonul dvs. mobil și computer. De aceea este posibil să aveți nevoie de un browser diferit, deoarece Safari pe Windows nu veți mai putea instala. Cum să setați browserul web implicit pe iPhone?


Care browsere web alternative puteți utiliza?

Probabil vă întrebați, cum să setați browserul web implicit pe iPhone, ce alte browsere puteți seta în afară de aplicația Safari nativă. Utilizatorii trec de multe ori la un browser familiar de la Google, deoarece sunt obișnuiți să-l folosească pe computerul lor. De multe ori vedem că Safari nu are caracteristici care ar putea fi utile, cum ar fi traducerea paginilor. Utilizatorii se plâng adesea de o optimizare slabă a unor site-uri web pentru Safari.

Cum să setați browserul web implicit pe iPhone?

  1. Descărcați din App Store browserul web pe care doriți să îl utilizați în mod implicit. Dacă ați descărcat deja aplicația, treceți la al doilea pas.
  2. Deschideți Setări și accesați secțiunea cu aplicații terțe părți și găsiți aplicația dvs. preferată, de ex. Chrome.
  3. Treceți la Browserul implicit și selectați aplicația pe care doriți să o selectați ca implicită.

NOTA: Dacă nu vedeți opțiunea de a seta browserul web al terței părți ca aplicație implicită în acest scop, este posibil ca dezvoltatorul aplicației să nu o accepte. Dacă utilizați aplicații extinse pentru navigarea pe web, suport acestei funcții este o chestiune firească.

Ce se va întâmplă acum?

Dacă ați setat o altă aplicație decât Safari ca browser web implicit, toate hyper-linkurile se vor deschide în ea. Această setare va fi, suprascrisă în asistenta inteligentă Siri, care va deschide orice pagină web în aplicația aleasă de dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *