Fii mai creativ cu aceste 4 aplicații pentru iPad 2018

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/fii-mai-creativ-cu-aceste-4-aplicatii-pentru-ipad-2018">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Fii mai creativ cu aceste 4 aplicații pentru iPad, din 2018. Te ajută să te relaxezi, să te destinzi, să te distrezi și, cel mai important, îți stimulează creativitatea și imaginația. Multe aplicații creează dependență în ziua de azi, mai rău decât tutunul sau alcoolul, multe aplicații pot chiar dăuna vieții tale sociale etc, dar aceste aplicații cu siguranță vor aduce un plus valoare, dacă nu vieții tale, atunci zilei tale; o vor face mai frumoasă. Haideți să vedem!

4 aplicații pentru iPad care te îndeamnă să fii creativ

Plotaverse: Fotografiile tale prind viață

Cu această aplicație poți să faci plotafotografii, adică un fel de cinemagrafuri în care se mișcă doar o parte din imagine, adică ai o fotografie cu o pădure, iar frunzele din copaci se mișcă în adierea vântului; restul în fotografie rămâne nemișcat. Prin această aplicație puteți face florile dintr-o fotografie să se miște în bătaia vântului, fluturii chiar să bată din aripi și soarele să strălucească.

Fingerpaint Magic: Desenezi cu degetele

Această aplicație Fingerpaint este chiar foarte distractivă. Nu trebuie să fii mare artist, nu ai nevoie de talent sau vopsele scumpe. Tot ce îți trebuie este un iPad și multă imaginație pentru a te juca. Poți coopta prietenii și familia pentru o experiență desăvârșită. Ai o multitudine de culori la dispoziție pentru a deveni un mic Pollock. Poți să îți creezi propria imagine de desktop, o semnătură proprie sau pur și simplu poți să te relaxezi după o zi grea de muncă și stres. Chiar funcționează.

Melodist: Fotografiile cântă

Da, chiar așa este, nu am luat-o noi razna. Analizând schimbările de nuanțe, saturație sau luminozitate ale fotografiilor, Melodist generează o melodie specifică pentru fiecare fotografie. Așadar, fiecare fotografie pe care o faci are un cântec aparte. De asemenea, toată această simfonie a imaginilor este prezentată și grafic. Este un mod unic de a te relaxa cu muzică, imagine și animații grafice de excepție. Noi zicem că merită o șansă.

Skyview Free: Explorează stelele și află semnificația lor

Dacă ești o fire melancolică, îți plac stelele și le privești mereu, atunci această aplicație este pentru tine. Nu ne gândeam niciodată că se vor face aplicații și pentru privit la stele, dar iată că s-au făcut. Odată ce ai instalat aplicația Skyview Free, te găsești în mijlocul unui univers înstelat în care te poți mișca după cum vrei tu. Când te-ai oprit asupra unei stele anume, aplicația va recunoaște constelația din care face parte și îți va da mai multe detalii despre ea.

Tu ce aplicații de iPad mai folosești? Care aplicații te inspiră, te fac să fii mai creativ, te relaxează sau te distrează?

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/fii-mai-creativ-cu-aceste-4-aplicatii-pentru-ipad-2018">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *