Stickere amuzante pentru Macbook. Dă viață laptopului tău

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/stickere-amuzante-macbook">
Pinterest
Pinterest
Instagram

De ce să îți lipești stickere amuzante pe Macbook? Penntru că vrei să-i dai un plus de viață și să atragi privirile celor din jur. Macbookul arată foarte bine, într-adevăr. Are un design de invidiat, materiale de calitate, se simte bine atunci când îl atingi și îți dă senzația de ceva super premium, dar la un moment dat  te plictisești și de acest „super premium” și vrei ceva mai plin de viață, amuzant într-un mod smart, iar aceste stickere sunt tot ce ai nevoie. Macbookul tău nu va mai fi „doar un laptop premium” cu ajutorul lor.

Macbook stickere amuzante

Stickere amuzante, cu un design smart

Nu vorbim de orice stickere amuzante de lipit pe laptop, ci de stickere special concepute pentru Macbook. De ce doar pentru Mac? Pentru că „se joacă” cu mărul lui Steve Jobs. Îl poți avea pe Banksy care aruncă mărul de nu se vede, sau ce zici de o pisică ce vânează mărul lui Steve aflat într-un acvariu. Sau, dacă ești puțin mai hater din fire, ce zici de un câine care își face nevoile fix pe logo-ul Apple de pe Macbookul tău?

Ai la dispoziție o gamă largă de modele foarte creative, amuzante și smart care vor face din Macbookul tău obiectul de atracție al biroului. Poți transmite, chiar mesajul că laptopul tău Mac este sursa din care munca ta îți trage seva cu acest sticker smart.  Sau poate ești un visător din lună care pescuiește ceva bun, peștișorul de aur al laptopurilor chiar. Ce zici, te bagi la o stickereală smart?

Macbook stickere

Mărul lui Steve merită și el puțină imaginație. De când tot stă singur pe Macbook și nu folosește la nimic? De ce să nu-i pui o pereche de căști să asculte și el puțină muzică? Sau de ce nu-i acorzi statutul de planetă, planeta Saturn, mai exact. Imaginație cât cuprinde, asta primești de la aceste stickere amuzante pentru Macbook. Care este preferatul tău?

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/stickere-amuzante-macbook">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *