Cum să descarci filme pe iPhone și iPad

Dacă ați mai încercat până acum să descărcați filme pe iPhone sau iPad, știți că nu este chiar atât de ușor precum la alte dispozitive. Dacă ați reușit, bravo vouă, dacă nu, haideți să vedem împreună cum se descarcă cel mai corect filme pe iPhone și iPad. Aceste dispozitive sunt destul de “mofturoase” când vine vorba de copiat filme, dar dacă știi cum să le faci “poftele”, totul va fi mult mai ușor.

iPhone - cum se descarcă un videoclip

Folosește VLC pentru iOS

VLC pentru iPhone și iPad poate să redea toate videoclipurile și filmele tale fără să fie nevoie de conversie. Se sincronizează cu Dropbox, Gdrive, OneDrive, Box, iCloud Drive, iTunes și oferă suport pentru tipuri de fișiere de subtitrare mai dificile, inclusiv compatibilitate SSA, multi-track audio și control al vitezei de playback.  Pe scurt, VLC pentru iOS adaptează singur fișierul video pentru a putea fi redat pe iPhone și iPad.

Pentru a copia videoclipuri pe un device iOS recomandăm VLC. Acesta este un tool de procesare video integrat care compresează, convertește, descarcă, editează și chiar înregistrează ecranul dispozitivului tău iOS:

  1. Conectați telefonul și așteptați până când acesta apare în iTunes
  2. Deschideți fila Aplicații
  3. Sub Partajare fișiere, selectați VLC Player
  4. Salvați videoclipurile și adăugați-le la VLC
  5. După ce ați terminat sincronizarea, puteți găsi fișierele atunci când intrați în meniul iPhone / iPad din VLC!

Dacă nu îți place VLC-ul pentru oricare motiv, o altă variantă ar fi nPlayer sau Waltr. Acestea costă, însă 5 Euro. Funcționează în același fel ca VLC, dar nu sunt alegerea publicului general care proferă calea bătătorită a “bătrânelului” VLC.

Descarcă filme prin intermediul PC-ului

Așadar, poți să descarci MacX Video Converter Pro pe PC-ul tău și astfel poți converti și adapta orice tip de conținut video pentru iPhone și iPad. Acest program îți permite, de asemenea, să descarci videoclipuri de pe YouTube chiar. De asemenea, poți să înregistrezi ecranul PC-ului tău cu ajutorul acestui program. Este un program cu adevărat folositor, dar va trebui să scoți din buzunar aproximativ 50 de dolari pentru a-l folosi la modul Pro, cu toate funcțiile incluse.

În final, cel mai simplu mod de a descărca filme și videoclipuri pee iPhone și iPad este să folosești VLC pentru convertire și redare și să urci materialele video prin iTunes. Voi cum procedați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *