Cum să verificați starea bateriei în iPad

Fără baterie, dispozitivele noastre mobile de zi cu zi nu ar putea funcționa. Datorită acestei surse de energie, dispozitivul este excelent și practic. Bateria din iPad rezistă ore întregi chiar și sub o sarcină mai grea. Din păcate, ca orice altă baterie, și acesta este doar un produs obișnuit de consum. Cu fiecare ciclu de încărcare, durata de viață a acesteia este scurtată. Procesul de determinare a stării bateriei pe iPad nu este atât de complicat pe cât s-ar putea părea.


Nu aflăm starea bateriei direct prin iPad iOS

„Stare sănătate baterie” este o caracteristică excelentă pe care o conține sistemului de operare iOS. Apple a adăugat-o în setări după ce a ieșit la suprafață cazul cu încetinirea iPhone-urilor. Cu toate acestea, iPad-ul nu are o astfel de funcție, integrată direct în iPadOS. Prin urmare, va trebui să găsim alte instrumente.

Ciclurile bateriei

Valoarea, care este adesea cea mai căutată de utilizatori. Am explicat deja mai multe despre ciclul de încărcare în legătură cu iPhone. Ciclul de încărcare este, foarte pe scurt, un proces în care bateria este încărcată de la 0% la maxim, adică 100% și apoi descărcată din nou la 0%. Opțiuni precum încărcarea intermitentă și multe altele sunt menționate în acest articol.

Jak zjistit počet cyklů baterie na iPhonu

Cum să verificați starea bateriei cu CoconutBattery

Aplicația CoconutBattery funcționează pe Mac ca instrument de diagnosticare a dispozitivului. Pe lângă alte informații interesante, poate dezvălui cu ușurință informații despre starea bateriei. Numărul de cicluri de baterie este un număr care ar trebui să fie în mod ideal cât mai mic posibil. Cu toate acestea, utilizatorul obișnuit nu știe cu ușurință dacă numărul este prea mare sau nu. De aceea, urmăriți rândul Design Capacity din CoconutBattery.

 

Aceasta este o valoare care exprimă procentul de uzură a bateriei în comparație cu starea inițială. În funcție de valoarea găsită, această parte devine verde, galbenă și roșie. Este recomandat să schimbați bateria atunci când scade la 80% din capacitatea inițială.

Culoarea roșie indică o stare cu adevărat critică a bateriei. În această stare, este posibil ca bateria să nu poată acoperi nevoile normale ale iPad-ului, iar dispozitivul să se oprească automat. Culoarea galbenă indică o scădere, care de asemenea, nu mai este ideală pentru dispozitiv. La culoarea galbenă, este mai bine să urmați „regula 80%”. Culoarea verde indică o stare foarte bună a bateriei din iPad-ul dvs., și nu aveți de ce să vă faceți griji.

Dvs. cunoașteți cel mai bine iPad-ul vostru

Nu vă bazați doar pe programe. Dvs. cunoașteți Pad-ul vostru de la despachetarea din cutie până la „eliminare”. Dacă vi se pare că rezistența sa nu mai este ceea ce era, probabil aveți dreptate și atunci este indicat să înlocuiți bateria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *