Cum să aflați starea bateriei pe iPhone? Nu este nici o știință.

Începeți să aveți sentimentul că bateria dvs., nu mai este în aceeași stare ca înainte? Dar nu știți cum să verificați starea bateriei pe iPhone, astfel încât de exemplu să o puteți înlocui? Primii pași puteți face și fără a vizita un servise. Cu toate acestea, este cu siguranță mai bine să încredințați reparația în mâinile profesioniștilor care știu cel mai bine unde și cum să se uite. Nu este dificil să aflați cum este starea bateriei. Vă vom arăta cum se face.

Jak zjistit stav baterie v iPhonu

Cum să verificați starea bateriei iPhone-ului direct în setări

Dacă nu aveți la dispoziție un Mac sau nu doriți sa pierdeți timpul cu alte proceduri, cel mai simplu mod de a obține starea bateriei se găsește chiar în setările telefonului. Accesați Configurări -> Baterie -> Stare sănătate baterie.

Kondice baterie

Veți vedea două valori importante pe care trebuie să le aflați. Capacitatea maximă a bateriei spune despre câtă energie poate absorbi bateria în comparație cu o baterie nouă, și asta pe baza unei deteriorări reale. În a doua parte, veți putea vedea dacă dispozitivul susține în continuare performanța maximă, care depinde de o baterie de calitate. Și mai jos, veți putea vedea un text despre gestionarea informației dacă managementul performanței este activ pe iPhone.

Kondice baterie

Dezavantajul acestei caracteristici este faptul că capacitatea maximă (cel puțin pentru mine personal) este afișată diferit, atunci când bateria este într-o stare complet încărcată și diferit atunci când bateria este aproape descărcată. Cu toate acestea, poate servi drept un indiciu principal. În plus, vă puteți convinge dacă iPhone-ul încetinește din cauza unei baterii vechi sau nu.

Aplicația CoconutBattery pentru Mac

Aplicația o puteți descărca aici. La prima vedere, s-ar putea părea că aplicația nu vă va spune prea multe. Dar opusul este adevărat. Aplicația vă va dezvălui detalii interesante despre dispozitivul dvs. Vă va arăta numărul exact de cicluri de încărcare a bateriei din dispozitiv, dar și data la care a fost conceput dispozitivul. Toate aceste date le veți putea vedea și în Mac-ul dvs. Pentru ca o aplicație să acceseze datele de pe un dispozitiv iOS, dispozitivul trebuie să comunice mai întâi cu iTunes.

coconutbattery

Vă va ajuta și asistența Apple pe Twitter

Dacă sunteți unul dintre cei mai confortabili utilizatori, atunci asistența Apple vă poate ajuta cu ușurință. Prima opțiune este să contactați asistența prin telefon. Dar așteptarea până când vor fi recepționate apelurilor anterioare poate fi deranjant. A doua opțiune este să scrieți pe contul oficial Twitter al Asistenței Apple. Tehnicienii la distanță vor solicita diagnosticarea telefonului dvs., pe care apoi trebuie să o confirmați în setări. Tehnicianul vă va trimite rezultatul în chat. Simplu!

Diagnostika iPhonu na dálku

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *