Cum setați pe iPhone aplicație de e-mail implicită

Deși Apple încearcă să se gândească la aproape totul atunci când își creează produsele și software-ul, din păcate, nu poate întotdeauna să mulțumească toți utilizatorii. Apple a fost adesea criticat pentru faptul că a discriminat dezvoltatorii părți terțe. Probabil din acest motiv, în Cupertino au încercat să răspundă nevoilor utilizatorilor, astfel încât aceștia să poată alege aplicația pe care doresc să o folosească implicit pentru unele servicii. Odată cu lansarea iOS 14, utilizatorii au opțiunea de a alege ce aplicație doresc să utilizeze ca implicită pentru e-mail. Modul de a seta aplicația de e-mail implicită pe iPhone-ului dvs. este ușor!


Care sunt posibilitățile aplicației alternative?

În cazul întrebării cum să setați o aplicație de e-mail implicită pe iPhone, vă poate trece prin minte, ce alte aplicații pentru e-mailuri pot fi utilizate pe dispozitivele iOS în afară de aplicația nativă Mail, care face parte din iOS. Cel mai frecvent motiv pentru care utilizatorii trec la aceste aplicații alternative este formatarea textului e-mailului în stil „așa cum preferă Apple” sau modul complicat de a trimite fișier atașat în e-mailuri.

Cum se setați aplicație de e-mail implicită pe iPhone?

  1. Descărcați din App Store aplicația pe care doriți să o utilizați pentru servicii de poștă electronică implicită. Dacă ați descărcat deja aplicația, treceți la al doilea pas.
  2. Accesați Setări -> Accesați secțiunea cu aplicații terțe și găsiți aplicația dvs. de ex. Outlook.
  3. Treceți la „Aplicație de e-mail implicită” și selectați aplicația pe care doriți să o selectați ca implicită.

NOTĂ: Dacă nu vedeți opțiunea de a seta aplicația de e-mail implicită al terței părți, este posibil ca dezvoltatorul aplicației să nu o accepte. Dacă utilizați pentru e-mail aplicații extinse, suport acestei funcții este o chestiune firească. 

Ce se va întâmplă acum?

Dacă modificați setările implicite ale aplicației pentru comunicarea prin e-mail, cănd veți face clic pe adresă de e-mail din contactele dvs. sau în browser sau alt text, se va deschide direct această aplicație, și nu aplicația nativă Mail, care face parte din sistemul iOS.

Pentru a începe să utilizați din nou aplicația nativă Mail ca aplicație implicită, urmați aceleași instrucțiuni ca cele menționate mai sus. Dacă nu vedeți aplicația Mail în meniu, asigurați-vă că nu ați șters aplicația înainte. Dacă da, o recuperați cu ușurință în App Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *