Ce să ne așteptăm să vedem de la Apple la WWDC 2018?

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/surprize-apple-wwdc-2018">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Nu știm încă data exacta a WWDC, cunoscută și ca Worldwide Developer Conference sau Conferința mondială a developerilor. Avem, însă, informații că iPhone ne va surprinde plăcut la această ediție a WWDC cu noi iPhone-uri, un iPad revoluționar cu ecran fără margini, dar și sisteme de operare actualizate și upgradate. Haideți să vedem împreună toate surprizele la care ne putem aștepta de la Apple.

Ce surprize ne pregătește Apple pentru WWDC 2018?

Noi iPhone-uri pentru WWDC 2018?

Este foarte probabil să vedem noi iPhone-uri la WWDC 2018. Acestea ar fi inspirate de la “fratele mai mare”, iPhone X și s-ar numi iPhone XI și iPhone XI Plus. Designul ecranului fără rame va rămâne, iar bretonul din față va fi puțin micșorat conform unor zvonuri Apple.

Ce surprize ne pregătește Apple pentru WWDC 2018?

Această pereche de iPhone XI și XI Plus se anunță (neoficial, bineînțeles) cu un ecran de 5.7-5.8 inchi, respectiv 6.4-6.5 inchi. Suntem, încă, la capitolul de veste și cum Apple vrea întotdeauna să își păstreze noile modele la cutie până la lansare, nu putem decât să dezbatem și să apreciem care ar putea fi noua mișcare a companiei din Cupertino


Citiți de asemenea: Încărcare wireless pentru toate tipurile de iPhone


iPad cu ecran fără margini la WWDC 2018?

De ce nu? Totul este posibil când te cheamă Apple. Dacă tot ai scos un telefon cu un ecran aproape din scoarță în scoarță, de ce să nu treci mai departe, la următoarea categorie de produse, iPad-urile. Din nou, zvonurile nu sunt confirmate, dar există. Unii furnizori Apple spun că acest nou model de iPad ce va fi prezentat de Apple la WWDC 2018 va avea un ecran de 12.9 inchi, respectiv 10.5 inchi. Așadar, vom vedea două modele, unul mai mic și altul mai mare. Aceste noi iPad-uri vor beneficia și ele de tehnologia TrueDepth.

iOS 12 și watchOS 5 printre veștile Apple pentru WWDC 2018

Am discutat de îmbunătățirile hardware, acum este tiimpul să trecem la software, acea componentă importantă pentru care Apple este atât de apreciat în zilele noastre. Apple va realiza câteva schimbări de software și anul acesta, concentrându-se, în principal, pe securitatea utilizatorilor. Noua interfață iOS 12 se așteaptă să aducă o mai bună stabilitate a sistemului și rezolvarea erorilor de până acum.

Ce surprize ne pregătește Apple pentru WWDC 2018?

iOS se așeaptă  să aducă funcții noi precum un control parental îmbunătățit, o interfață mult mai intuitivă și…vom vedea singuri la WWDC 2018. Ca orice nouă versiune de iOS, și aceasta ar trebui să ne surprindă plăcut. Răbdarea este o virtute.


Citiți de asemenea: Urmașul lui iPhone X vine cu o crestătură mai mică a ecranului


În ceea ce privește watchOS 5, îmbunătățirile aduse sunt exclusiv din sfera sănătății. Se zvonește despre un program de wellness, de noapte și de monitorizare a somnului la care Apple lucrează deja de ceva timp. Și, de ce nu, ne putem aștepta și la o interfață cu utilizatorul mult mai prietenoasă, dacă este posibil așa ceva.

Un nou Mac Pro cu ecran 8K?

Toate stau sub semnul întrebării, dar zvonurile care circulă nu ne pot face să nu ne întrebăm: chiar așa? Vom trăi să o vedem și pe asta? Mac Pro a suferit, săracul, o serie de remake-uri foarte mișto în ultima vreme. La începutul anului, am vorbit despre un calculator Apple care va rula pe un procesor propriu, ei bine, se pare că nu suntem departe de a trăi acele vremuri.

Ce surprize ne pregătește Apple pentru WWDC 2018?

Producători, graficieni, programatori și developeri se vor putea bucura acum de un Mac Pro cu ecran 8K pentru a vizualiza cât mai bine propriile proiecte și lucrări. Oare chiar avem nevoie de rezoluție 8K? Vom vedea.


Citiți de asemenea: Apple a dezvăluit un iPad Pro cu un cran fără rame


Upgrade pentru două noi Macbook-uri și un Mac mini

Par cam prea multe lucruri pe care Apple le va dezvălui la WWDC 2018. Suntem siguri că nu toate dintre cele expuse de noi aici se vor adeveri, dar câteva le vom regăsi. Printre acestea, se numără și două noi modele de MacBook și unul de Mac Mini. Upgrade-urile vor fi în partea de memorie RAM și SSD, dar s-ar putea să vedem și MacBook-uri cu procesor propriu Apple. It is coming!

Ce surprize ne pregătește Apple pentru WWDC 2018?

Apple TV cu o mulțime de conținut personalizat

De Apple TV nu se vorbește încă prea mult. Anul trecut, am văzut conținut împrumutat prin Amazon Prime. Apple lucrează, însă, la un conținut propriu, personalizat și s-ar putea să vedem un gigant de TV streaming ridicându-se la orizont. Cine știe ce ne aduce viitorul.

Ce surprize ne pregătește Apple pentru WWDC 2018?


Ce ne va aduce, așadar, WWDC 2018 rămâne de văzut. Toți avem câte o dorință ascunsă din cele prezentate mai sus. Pentru unuii dintre noi, iPhone XI pare cea mai atrăgătoare veste, pentru alții, noul iOS este cel mai așteptat upgrade. Să nu uităm și de MacBook și Mac Mini, sau de Mac Pro cu ecran 8K? Va aduce Apple o adevărată revoluție la această ediție a WWDC? Haideți să vedem!

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/surprize-apple-wwdc-2018">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *