Haideți să vedem cum înregistrăm apelurile pe iPhone

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/cum-inregistrez-apeluri-iphone">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Înregistrarea apelurilor nu este o funcție inclusă pe iPhone din motive de securitate a utilizatorului, dar există, totuși, aplicații care pot face acest lucru. Vom vorbi despre ele mai jos. De ce ai avea nevoie de această funcție? Să zicem că îți dictează cineva la telefon o listă lungă cu lucruri pe care trebuie să le cumperi, sau direcțiile de orientare pentru a ajunge din punctul A în punctul B sau, pur și simplu, vrei să ai dovada unei conversații avute cu o anumită persoană.

iPhone - înregistrezi apeluri

Ce aplicații înregistrează apelurile telefonice pe iPhone?

Aveți mai multe variante de aplicații pe care le puteți folosi pentru a înregistra apelurile telefonice pe iPhone. Am selectat și noi câteva dintre ele. Am ales să vorbim de cele care ni s-au părut cel mai ușor de utilizat și de încredere: IntCall de la TeleStar LTD, TapeACall de la Epic Enterprises și aplicația de înregistrat apeluri pentru iPhone de la Kun Wang. Așadar, să vedem!


Înregistrarea apelurilor cu IntCall de la TeleStar LTD

Este o aplicație foarte ușor de utilizat și foarte intuitivă. Puteți înregistra cu ea atât apelurile pe care le primiți, cât și cele pe care le inițiați. Costă, însă, ceva. Pentru fiecare minut înregistrat, veți fi taxați cu 10 cenți. Așadar, pentru conversații lungi sau dacă aveți de gând să înregistrați toate conversasțiile telefonice, nu merită să băgați mâna atât de adânc în buzunar.

iPhone Inregisteare apeluri - Call Recorder IntCall

Așadar, pentru a înregistra doar câteva minute de conversație telefonică, îl puteți folosi liniștiți. Toți utilizatorii noi primesc credit gratuit la început. IntCall înregistrează și apeluri internaționale; aveți nevoie, însă, de conexiune WI-FI pentru utilizare.

Cum să înregistrați apelurile trimise

  • Doar formați numărul sau selectați contactul pe care îl doriți, sunați și apelul va fi înregistrat automat

Cum să înregistrați apelurile primite

  • Trebuie să acceptați apelul, apoi trebuie să vă întoarceți pe ecranul de home, să deschideți aplicația, iar aceasta va începe să înregistreze

TapeACall: Aplicația de înregistrare apeluri de la Epic Enterprises

Aceasta este o aplicație perfectă pentru persoanele care înregistrează aproape fiecare conversație pe care o au pe telefon. Se plătește un fee lunar de 9,99 dolari. Este o aplicație ușor de utilizat, cu o interfață prietenoasă cu care te vei obișnui foarte ușor.

iPhone inregisteare apeluri - TapeACall

Cum să înregistrați apelurile trimis

  • Exact cum bănuiți, trebuie doar să formați numărul, să sunați, iar aplicația va înregistra și stoca automat apelul

Cum să înregistrați apelurile primite

  • După ce ați luat apelul, trebuie să intrați în aplicație și să apăsați sau, mă rog, să “mângâiați” butonul de record. Gata, acum tot ce veți vorbi va rămâne pentru totdeauna în stocarea telefonului tău. “Verba volant scripta manent”? Nu și cu aplicația de înregistrare a apelurilor TapeACall de la Epic Enterprises

Aplicație de înregistrare a apelurilor pe iPhone de la Kun Wang

Aceasta este o aplicație aparte pentru că poți să asculți apeluri și să le înregistrezi chiar și fără credit pe cartela SIM. Puteți să obțineți credit și puteți să înregistrat apeluri pe gratis dacă priviți anumite materiale publicitare. Știți, ca la jocuri!

iPhone inregisteare apeluri - Call Recorder for iPhone Calls

Cum să înregistrați apelurile trimise

  • Așa cum v-am obișnuit și până acum, trebui doar să selectați numărul pe care vreți să-l apelați, sunați și apelul va fi înregistrat automat

Cum să inregistrați apelurile primite

  • Trebuie să accepți apelul (altfel cum să-l înregistrezi, nu? Makes sense!) Ieșiți pe ecranul de home, deschideți aplicația de înregistrare apeluri de la Kun Wang și apăsați butonul record

Cum să obțineți credit gratis

Ca la jocuri sau la alte aplicații, aveți la dispoziție o serie de videoclipuri publicitare de un minut sau aproximativ un minut pe care, dacă le vizionați, veți primi beneficii în aplicație. Acum, nu trebuie neapărat să vă uitați la ele, trebuie doar să le lăsați să ruleze în background în timp ce voi poate vă uitați la televizor. Înțelegeți ce vrem să spunem!

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/cum-inregistrez-apeluri-iphone">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *