Apple a anunțat data mult așteptatului WWDC 2018

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/apple-anunta-data-wwdc-2018">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Apple a anunțat că cea de-a 29-a ediție a WWDC 2018 (Worldwide Developers Conference 2018) va începe pe data de 4 iunie și va continua pentru 4 zile, până pe 8 iunie. Evenimentul va avea loc la Centrul pentru Convenție McEnery din San Jose, California, conform tradiției.  Evenimentul este așteptat de multă lume tocmai pentru faptul că este un foarte bun prilej de a afla vești despre planurile Apple. Scriam într-un articol anterior despre posibilele planuri Apple, așa că haideți să recapitulăm. Ce am putea vedea la WWDC 2018?

Data WWDC 2018 a fost anunțată


Citiți de asemenea: Ce să ne așteptăm să vedem de la Apple la WWDC 2018?


Ce va prezenta Apple la WWDC 2018?

WWDC 2018 se anunță a fi un eveniment foarte încărcat în acest an. Apple plănuiește să introducă noi telefoane similare cu iPhone X, dar care vor avea un breton al ecranului mai redus și vor fi disponibile în două variante: de 5.7-5.8 inchi, respective 6.4-6.5 inchi. Ne mai putem aștepta la un MacBook îmbunătățit, un mini Mac upgradat și un Apple TV cu conținut propriu. Pe lângă asta, iOS 12, macOS 10.14 și watchOS5 sunt foarte așteptate.

Un subiect foarte fierbinte este iPad Pro cu ecran ca la iPhone X și Face ID. Vom avea așa ceva prezentat la WWDC sau nu? De-abia așptăm să vedem despre ce vor vorbi reprezentații Apple la această ediție a WWDC 2018 și ce vor anunța pentru Apple. Câte dintre zvonurile care au circulat în ultima perioadă sunt adevărate? De la ce trebuie să ne așteptăm de la Apple în perioada următoare?


Dacă sunteți la fel de curioși ca noi, puteți urmări WWDC 2018 online pe pagina Apple Developer.


Doar dezvoltatorii și câteva sute de studenți vor putea lua parte la WWDC 2018

Interesul pentru evenimentul WWDC 2018 este din ce în ce mai mare, de la an la an. De aceea, Apple selectează participanții. Pentru conferința din acest an, dezvoltatorii dornici să participe trebuie să se înscrie până pe 22 martie. Prețul biletului este de 1 599 de dolari. Dacă nu ești membru Apple sau Apple Developer Enterprise, din păcate nu poți participa. Apple este interesat și de mințile tinere și libere, de aceea, la această ediție, vor participa 350 de studenți care vor primi cazare gratuită, o masă și un bilet la conferință.

Cine va participa la WWDC 2018

Toți cei care nu reușesc să participe la conferința WWDC 2018 pot merge la AltConf 2018 care are loc tot în San Jose. Evenimentul este un frate mai mic al WWDC și este dedicat tuturor fanilor Apple care vor să urmărească live transmisiunea de la conferința mare. Intrarea este gratuită la acest eveniment. Puteți, însă, să dați bani pentru un scaun sau un stand, iar banii vor merge la AltConf, cel mai scump astfel de bilet este de 300 de dolari.

Sursă: www.macrumors.com

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/apple-anunta-data-wwdc-2018">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *