Cum transferăm muzică din calculator pe iPhone în câțiva pași simpli

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/transferam-muzica-calculator-iphone">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Astăzi vom vorbi despre cum transferăm muzică din calculator pe iPhone și vom explica pas cu pas procedura. Probabil că unii dintre voi deja știți asta, este foarte ușor, ai nevoie de cablu, bineînțeles, și de iTunes. Nu este la fel de simplu precum la un telefon cu Android pentru care trebuie doar să conectezi telefonul cu un cablu de date simplu, la calculator, și poți transfera date ca de pe un calculator pe un stick, de exemplu. Pentru iPhone avem nevoie de interfața iTunes.

Cum transferăm muzică din calculator pe iPhone

De ce avem nevoie de iTunes ca să transferăm muzică

iTunes a fost pentru prima dată prezentată, în ianuarie 2001 drept o aplicație pentru organizarea fișierelor muzicale audio și video. Este folosit și pentru administrarea conținutului stocat pe iPod, bineînețeles. Se poate descărca gratis și este disponibil pentru Mac OS și Windows, iar toate computerele Macintosh vin cu el deja instalat.


S-ar putea să te intereseze: Cum să deblochezi un iPhone: 3 modalități simple cu instrucțiuni


Acestea fiind spuse, haideți să vedem, pas cu pas, cum transferăm muzică din calculator în iPhone. Este foarte simplu și intuitiv, chiar, deși mulți dintre voi se poate să vă fi lovit de tot felul de erori și incompatibilități. Cu toții am pățit-o.

Cum transferăm muzică de pe calculator pe iPhone pas cu pas

Practic, prin intermediul iTunes, poți să manageriezi tot conținutul de pe iPhone, iPad sau iPod, sincronizând manual fișierele pe device-ul tău. Dacă ai funcția de iCloud Music Library pornită, atunci nu poți adăuga muzică manual, dar poți să manageriezi fișierele video. Haideți să vedem pașii.

  • Conectezi telefonul la calculator printr-un conector lightning
  • Deschizi iTunes. Întotdeauna upgradează-ți iTunes la cea mai nouă versiune
  • Alege conținutul media pe care vrei să îl adaugi pe iPhone din librăria iTunes

Cum tranferăm muzică de pe calculator pe Iphone

  • În partea din stânga, vei vedea o bară de stare, iar jos, device-urile conectate. Pur și simplu tragi conținutul media din partea dreaptă, în partea stângă peste telefon

Cum transferăm muzică din calculator pe iPhone

Nu uita, dacă folosești un iPhone poți adăuga muzică sau video doar dintr-o singură librărie iTunes. Dacă folosești un iPad sau iPod, poți adăuga muzică din mai multe librării iTunes, dar video doar dintr-o singură librărie iPhone.

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/transferam-muzica-calculator-iphone">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *