iPhone 8 și 8 Plus: caracteristici și accesorii (review)

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/accesorii-iphone-8-caracteristici">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Este deja prezent în posesia multora dintre noi, dar asta nu înseamnă că nu putem să vorbim despre accesorii iPhone 8 și 8 Plus și cum acestea se pot plia foarte bine pe caracteristicile telefonului și cum îți pot îmbunătăți experiența de utilizare. În plus, iPhone 8 vine și cu un spate de sticlă care permite încărcare wireless, dar și fără mult-iubita mufă jack. Așadar, spatele de sticlă cere o carcasă de protecție, iar încărcarea wireles, un încărcător de bună calitate și stilat. Acestea nu sunt, însă, toate accesoriile de care ai nevoie.

iPhone 8 Plus roșu

Design avansat și Retina display HD

iPhone 8 este echipat cu un ecran Retina HD, LCD, cu diagonala de 4,7 inchi și rezoluție de 1334×750 pixeli, la 326 ppi. Fratele său mai mare are un ecran de 5,5 inchi cu tehnologie IPS și rezoluție de 1920×1080 pixeli la 401 ppi. Un ecran mai mare și mai luminos trebuie protejat cu o folie de protecție din sticlă. Pentru siguranță sporită, noi recomandăm protecție 3D pentru întreaga suprafață a telefonului.

iPhone 8 Plus - afișa

iPhone 8 și iPhone 8 Plus au acum încărcare wireless, dar au trebuit să facă rabat la fiabilitate pentru că este de aproape 2 ori mai greu să ai grijă de un telefon cu spate din sticlă. De aceea, există accesoriile pentru a te baza pe ele. Pentru un iPhone 8 sigur și protejat complet, își recomandăm o carcasă Armour, super-rezistentă. Dacă îți dorești și protecție, dar vrei să fii și fashionable, îți recomandăm o carcasă rezistentă cu model . Posibilitățile sunt nenumărate.

Accesorii iPhone 8 și iPhone 8 Plus pentru cameră

iPhone 8 este echipat cu o cameră de 12 MP, cu diafragmă ƒ/1,8 și zoom digital de până la 5x. iPhone 8 are două camere de 12 MP, telefoto- diafragmă ƒ/2,8 și unghi larg – diafragmă ƒ/1,8. Zoomul este dublu față de modelul simplu și are incorporat și model portret pentru fotografii inedite, aproape de calitatea unui DSLR în condiții foarte bune de luminozitate.

iPhone 8 și 8 Plus

Așadar, dacă vrei să faci treabă bună și ca fotograf, te poți baza întotdeauna pe un trepied universal pentru Apple  care te ajută să faci selfie-uri, poze de grup perfecte sau să filmezi mult mai ușor. Dacă îți dorești ceva mai profesional pe care îl poți folosi și cu o cameră de filmat, dar și cu un iPhone, aceasta este soluția.

Performanța la iPhone 8 și iPhone 8 Plus

Atât iPhone 8, cât și iPhone 8 Plus vin cu un cip A11 Bionic cu arhitectură pe 64 de biți și cu un coprocesor de mișcare M11 încorporat. Aceste mici „creiere” vor putea să livreme performanță de top și în următorii 2 ani. Printre alte caracterisitici, amintim Bluetooth 5.0, NFC, clasificare IP67 sau o tehnologie nouă a ecranului numită True Tone, care oferă o cromatică a culorilor mult mai interesantă și performantă.

iPhone 8 și 8 Plus - performanță și memorie

Bateria la iPhone 8 și iPhone 8 Plus

iPhone 8 este echipat cu o baterie de 1821mAh, în timp ce iPhone 8 Plus vine cu o baterie mai mare, de 2675mAh. Dacă nu este de ajuns pentru tine, poți opta pentru un acumulator extern sau banca de putere cu o capacitate de până la 20 000 mAh. Pentru ceva mai multă eficiență, dacă te joci mult sau ești mereu plecat în deplasări fără prize și curent, îți recomandăm o carcasă cu baterie. Ai 2 în 1: protecție și încărcare atunci când ai nevoie de ea. Poți merge pentru ceva original Apple sau ceva mai accesibil, dar de încredere precum această carcasă subțire cu baterie.

iPhone 8 Plus - Încărcare fără fir

Posibilități noi și accesorii iPhone 8 și 8 Plus

Dacă ar fi să rezumăm, iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt telefoane complete, care îți oferă performanță, design și stil. Camera este una de mare clasă la ambele telefoane. De la stabillizare optică, până la pocalizare automată cu Focus Pixels, panoramă de până la 63 MP, captare în gamă largă de culori și până la HDR automat pentru fotografii și o mai bună reducere a zgomotului, ai aproape tot ce îți poți dori de la acest telefon.

iPhone 8 și 8 Plus - accesorii


Unde să mergem? Realizăm regulat o revistă din lumea Apple pentru tine

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/accesorii-iphone-8-caracteristici">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *