iPhone 7 Plus și iPhone 7 caracteristici și accesorii (review-uri)

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/plus-iphone-7-caracteristici-accesorii">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Ce știi despre iPhone 7 caracteristici și accesorii? Știi poate că mai sunt alte 2 modele de iPhone înaintea lui ca performanță și noutate, dar, adevărul este că acesta este cel mai potrivit moment să achiziționezi un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus. Prețul este relativ OK acum că iPhone 8 și iPhone X sunt în centrul atenției, iar performanțele Șeptarului familiei nu sunt cu mult sub iPhone 8 cel puțin. În plus, ai la dispoziție o serie de accesorii care îți pot ușura utilizarea lui și îi pot oferi protecție și o viață lungă. Hai să vedem!

Design avansat și HD Retina display

iPhone 7 vine cu un Retina HD display de 4,7″, în timp ce iPhone 7 Plus are un Retina HD display considerabil mai generos de 5,5″. Rezoluția este și ea una generoasă: 1920×1080 pixeli la 401 ppi pentru versiunea Plus și 1334×750 pixeli la 326 ppi pentru iPhone 7.  Calitatea imaginii este una la zi cu cerințele actuale. Nu vei simți că acesta este un iPhone de generație mai veche. Vei simți însă dacă vei sparge acest ecran. Așadar, primul accesoriu de care ai nevoie este o folie de protecție. Poți opta pentru o folie de protecție din sticlă anti-reflex sau pentru o folie de sticlă 3 D durificată care protejează întreaga față a telefonului.

iPhone 7 și 7 Plus - display

Al doilea accesoriu de bază atunci când îți cumperi un iPhone este caracasa. Ai mai multe opțiuni. Dacă ești un tipul mai classy, poți merge pe varianta originală de la Apple. Însă, sunt atâtea alte variante mult mai accesibile și mai fun încât este păcat să te oprești la aceea. De exemplu această carcasă Spigen foarte rezistentă și cu un design exclusivist sau această carcasă clasică din silicon îți pot oferi protecția și designul de care ai nevoie. Poți merge chiar pe varianta flip dacă nu te deranjează faptul că telefonul se va mai „îngroșa” puțin.

iPhone 7 Plus și iPhone 7 caracteristici cameră

iPhone 7 este echipat cu o cameră de 12 MP, cu o diafragmă de ƒ/1,8 și un zoom digital de până la 5X. iPhone 7 Plus vine cu 2 camere de 12 MP, telefoto, unghi larg și zoom optic, iar zoomul digital este de până la 10X. În plus, avem Mod Portret care poate face minuni cu un stativ ca accesoriu.  Cu un stativ profesional sau un selfie stick de calitate accesorizate cu un set de obiective externe te poți transforma într-un fotograf de ocazie. Nimic nu este imposibil cu accesoriile potrivite!

iPhone 7 și 7 Plus - aparat foto

Performanța la iPhone 7 și iPhone 7 Plus

Ambele vin cu cip A10 Fusion cu arhitectură pe 64 de biți care va fi un „creier” de nădejde încă cel puțin 2 ani de acum încolo. Este același cip folosit la iPad Air și iPad 9.7″ (2017& 2018). De asemenea, sunt echipate cu un Coprocesor de mișcare M10. Performanța nu se va lăsa așteptată.  Hardware și software se îmbină perfect la iPhone de cele mai multe ori.

iPhone 7 și 7 Plus - performanta

Bateria la iPhone 7 și iPhone 7 Plus

Bateria la iPhone 7 de 960mAh, în timp ce la iPhone 7 Plus este de 2 900mAh. Este de înțeles pentru că trebuie să țină în viață un ecran mai mare, o cameră mai bună etc. Bateria va ține aproximativ o zi în condiții de utilizare maximă la început. Dacă însă vrei să urmărești un sezon întreg din Narcos pe Netflix, pe telefon, ai nevoie de o baterie externă sau de o carcasă cu baterie încorporată, asta dacă nu ai la dispoziție o priză.

iPhone 7 și 7 Plus - bateria

iPhone 7 Plus și iPhone 7 caracteristici și noi posibilități

iPhone 7 și iPhone 7 Plus îți oferă multe posibilități și nu vor rămâne în urmă. Poți filma 4K la 30 fps-uri, poți face fotografii cu expunere lungă foarte bune, live photos cu stabilizare, stabilizare optică a imaginii pentru clipuri video, detectare corporală și facială și așa mai departe. Procesorul pe care îl are la bord va fi în top încă cel puțin 2 ani de acum încolo. Iar cu accesoriile pe care le ai la dispoziție, iPhone 7 îți va satisface fiecare dorință.

iPhone 7 și 7 Plus - Air Pods


Unde să mergem? Realizăm regulat o revistă din lumea Apple pentru tine

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/plus-iphone-7-caracteristici-accesorii">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *