Urmează a doua generație de AirPods. La ce să ne așteptăm?

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/airpods-doua-generatie">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Au trecut 2 ani de la primele AirPods. Da, nu vă vine să credeți? Doi ani de la acel glumițe și meme-uri referitoare la căștile fără fir de la Apple. Doi ani în care ne-am obișnuit cu ele și acum vrem o nouă generație. Suntem însetați după upgrade-uri și zvonurile spun că vom avea parte de o nouă generație de AirPods foarte curând. Să le ascultăm sau nu?

Air Pods doua generație

Noile AirPods vor aduce un sunet mai bogat

Deocamdată, AirPods sunt cele mai bune căști de la Apple. Nu sunt, însă, perfecte. De aceea există Beats. Cu toate acestea, ne putem aștepta de la noua generație să livreze un sunet mai bogat, chiar cu aproximativ 30% mai bun decât versiunea actuală. O veste foarte bună pentru utilizatorii și fanii acestor căști care le folosesc și pentru muzică și pentru apeluri, filme sau orice altceva, câteodată pentru nimic, doar pentru purtat în urechi. Sunt fashionable, știm!

S-ar putea să te intereseze: iPhone 7 Plus și iPhone 7 caracteristici și accesorii (review-uri)

Noile AirPods vor anula mai bine zgomotul de fond

Anularea zgomotului de fundal, care nu este la strălucită la generația actuală de AirPods va fi mult îmbunătățită. Apelurile în spații aglomerate sau zgomotoase este o provocare pentru aproape toate căștile care nu sunt on-ear, așadar și utilizatorii de AirPods se poate să fi resimțit acest minus. A doua generație va aduce îmbunătățiri hardware și software în această privință. Suntem curioși cum vor arăta.

Noile AirPods vor avea o baterie mai bună

Zvonurile vorbesc de o baterie mai mare pentru a doua generație. Așadar, căștile vor putea fi folosite cu o treime mai mult timp între încărcări. Nu pot decât să ne bucure aceste vești. Apple lucrează la un nou chip și o nouă setare de economisire a energiei, astfel încât o baterie mai bună să nu influențeze cu nimic mărimea fizică a AirPods.

Air Pods 2 - Apple

Noile AirPods vor suporta noul standard Bluetooth 5.0

Bluetooth 5.0 oferă o conexiune mai bună și mai stabilă și o mai mare rază de acoperire. Nu ar trebui să fie o problemă dacă, să zicem, lași iPhone-ul la încărcat și pe redare muzică, iar tu faci treabă prin casă în timp ce asculți la AirPods. Bluetooth 5.0 ar putea acoperi, în teorie, o distanță de până la 50 de metri în spațiu deschis și 10 metri în spațiu închis. Dar, totuși, hai să ne luăm o marjă de eroare. Oricum, dacă vom avea AirPods 2 cu Bluetooth 5.0, diferența va fi puțin „ca de la cer la pământ”.

S-ar putea să te intereseze: Ce este DFU mode și când să-l utilizezi la iPhone

Siri se întoarce în forță

O îmbunătățire pe care ne-am dori-o cu toții și care este în cărți este activarea doamnei Siri fără a trebui să le dai o bătăiță căștilor tale (adică să apeși pe o margine a căștii pentru a activa Siri). Noul chip wireless integrat îți va permite să o chemi la datorie pe Siri doar printr-o simplă frază:Hey Siri!” așa cum ești deja obișnuit la iPhone sau Apple Watch.

AirPods rezistente la apă?!

Actualele AirPods oferă protecție pentru „umezeală”, să zicem, pentru sudoare. Totuși, dacă îți cad din mână în apă sau dacă tu cazi în apă în timp ce le porți, lucrurile nu vor fi prea fericite. Noua versiune de AirPods vor fi tratate contra apei astfel încât să reziste la o ploaie sau la un duș mediu.

AirPods doua generație

Funcții de monitorizare a starii de sanatate

Este mult spus, dar oricum, noile AirPods vor avea senzori ce vor putea capta funcțiile vitale ale organismului prin căști, efectiv. Nu se poate compara cu un ceas inteligent, dar îți vor putea măsura ritmul cardiac, te vor ajuta să arzi calorii etc. Îți vor deveni un fel de „best buddy” la sală.

Noile AirPods vor beneficia și de un upgrade la încărcare

Cu noile dispozitive, Apple are planuri și la nivel de încărcare. Modificările nu vor fi foarte vizibile și poate nu le vom resimți foarte mult, dar vor avea loc. Cel mai important lucru pe care îl vom resimți va fi bateria și durata de viață crescută. Acest upgrade vine însoțit și de o încărcare mai rapidă, în mod normal. Un lucru foarte interesant este, însă, funcția de încărcare AirPower, adică o nouă „cutiuță” care se va încărca wireless. Rămâne să vedem cum și cât de rapid.

S-ar putea să te intereseze: iPhone XR: Un iPhone pentru toată lumea cu un preț frumos

În orice caz, viitorul arată bine. AirPods au prins la public, sunt cool, sunt scumpe, sunt premium. Exact de ce are nevoie consumatorul de gadgeturi din ziua de azi. Nu ne așteptăm la un upgrade atât de mare încât să te facă să îți achiziționezi generația a doua de AirPods dacă deja o deții pe prima, dar ne așteptăm la un pas înainte, sau poate mai mulți. Cine știe?

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/airpods-doua-generatie">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *