Colecție specială de accesorii Karl Lagerfeld și Guess

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/huse-iphone-karl-lagerfeld-guess">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Ai văzut la prieteni huse iPhone Karl Lagerfeld sau Guess și poate ți s-au părut de fițe.  Sau poate ai văzut huse iPhone cu un om negru, cu ochelari și prietenul său din lumea pisicilor și ți s-au părut cool. Acum îți punem la dispoziție o colecție întreagă de accesorii Karl Lagerfeld și Guess pentru a ieși în evidență în rândul prietenilor tăi.

Karl Lagerfeld Cover pentru iPhone

Colecție premium de huse iPhone Karl Lagerfeld

Pentru cei care nu știau, Karl Otto Lagerfeld este un designer vestimentar german și unul dintre cei mai influenți creatori de modă ai sfârșitului de secol. Îl poți recunoaște dupa outfiturile negre cu guler alb, înalt, ochelarii de soare nelipsiți, dar și pisica alba care a devenit parte din imaginea sa.  Noua colecție premium de huse iPhone sunt exact întruchiparea stilului desăvârșit marca Karl Lagerfeld.

Nu ai cum să nu ieși în evidență cu o carcasă premium cu animațiile foarte cool ale lui Karl Lagerfeld și pisica sa Choupette- în black& white, exact de ce ai nevoie.  Pentru cei care nu pot trăi cu o husă fără sclipici și brizbizuri, există husele premium cu autograful lui Karl Lagerfeld din sclipici…sclipici peste tot, ce mai! Dacă tot suntem la capitolul sclipici, nu vei vrea să ratezi nici carcasele pline de acest „agent al adorației” și ornate cu obiecte din universul Karl Lagerfeld.

S-ar putea să te intereseze: iPhone 7 Plus și iPhone 7 caracteristici și accesorii (review-uri)

Pentru puțin mai mult coolness, dă-ți prietenii pe spate cu o husă elegantă și mai pentru cunoscători, dacă înțelegeți ce vrem să spunem. Dacă vreți să rămâneți pe clasic, dar „să se vadă brandul”, atunci avem exact ce îți trebuie chiar aici.

Nu rata nici noua colecție de accesorii Guess!

Guess este o casă de modă americană de renume în industria fashion cu o gamă largă de produse, de la haine la accesorii scumpe precum ceasuri, genți sau bijuterii. A fost fondată de Georges Marciano în 1981 și este, în ziua de azi, un brand râvnit. Acum, îl poți purta și pe husa iPhone-ului tău.  Dacă stilul tău și Guess se potrivesc, atunci nu ai cum să ratezi această husă premium, cu un feeling moale și catifelat pentru iPhone SE/5S.

Dacă ești fanul huselor mai nebune și neobișnuite, dar și de brand, atunci noua colecție premium Guess de huse de iPhone are exact ce îți trebuie: Iconic Guess, Triangle Guess, culori, patternuri. Pe lângă huse,  în colecția Guess premium vei mai găsi și cabluri de date branduite, căști wireless sau baterii externe.

Nu numai iPhone-ul tău se poate bucura de atenție, ci și MacBook Pro 13 pentru care vei găsi în colecția Guess o husă elegantă și premium pentru meetingurile acelea importante în care trebuie să „show off” puțin! Tot de show-off sunt și husele pentru Iphone Guess cu modele foarte frumos stilizate de trandafir. Atenția la detalii este desăvârșită la aceste exemplare.

S-ar putea să te intereseze: iPhone XR: Un iPhone pentru toată lumea cu un preț frumos

Iar dacă vrei să rămâi pe clasic nu te poate învinovăți nimeni fiindcă ai de unde: Husă Guess Charms Book case sau poate  carcasă Guess din silicon și culori vii sau din piele roșie. Îți recomandăm să explorezi întreaga gamă de accesorii Guess aici și să ne dai idei de alte colecții pe care le vrei mai aproape de tine! De asemenea, pentru toate modelele de huse iPhone Karl Lagerfeld îți lăsăm acest link! Fă-ți de cap!

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/huse-iphone-karl-lagerfeld-guess">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *