AirPower întârzie să apară, însă avem deja alternative pentru încărcarea wireless

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/alternative-air-power">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Apariția pe piață a încărcătorului AirPower a fost din nou amânată și nu se știe până când. Dar există deja încărcătoare wireless alternative și performante, capabile să încarce iPhone și Apple Watch, unele modele chiar și AirPods. Nu se știe de ce Apple a amânat prezentarea mult așteptatului încărcător, dar se pot specula o mulțime de motive posibile. În orice caz, prețul va fi destul de mare, așa că utilizatorii mai puțini pretențioși se pot orienta către încărcătoarele de la alți producători.

Air Power încărcător fără fir

Erau indicii că noul încărcător wireless pentru iPhone, Apple Watch și AirPods va fi prezentat în martie 2019, la conferința pe care Apple o organizează în scopul prezentării noilor sale dispozitive. Însă, potrivit canalului de știri asiatic DigiTimes, probabil că fabricarea acestui încărcător wireless va fi amânată cu aproximativ o jumătate de an … dar nici această amânare nu este prea sigură.

AirPower amânat din cauza problemelor de fabricație

Apple a întâmpinat primele probleme încă în stadiul de dezvoltare, când nu reușea să „direcționeze” bobinele de încărcare în suport. Ca urmare, câmpurile individuale erau interconectate și întrerupte, astfel încât telefonul sau alt dispozitiv se deconectata în timpul încărcării. Se pare că, în timp, Apple a eliminat această problemă și a anunțat începerea producției. Și tocmai atunci au apărut alte probleme, pe care însă compania nu le-a mai detaliat.

Oare complicațiile nu sunt datorate noului Apple Watch?

Un posibil motiv poate fi distonanța anumitor dispozitive Apple, mai concret Apple Watch 40/44 mm sau a doua generație de AirPods. Tocmai acest ceas inteligent nu se poate încărca cu o serie întreagă de încărcătoare wireless, care, de altfel, funcționează fără probleme la generațiile anterioare. Aceeași problemă ar putea fi și în cazul încărcătorului AirPower, care, atunci când a fost pus în producție, se pare că nu avea corect reglată bobina de încărcare.

Poate vom avea parte și de niște AirPods mai avansate

Trebuia să fie prezentată și a doua generație de AirPods, dar nu se știe când va începe producția lor. Pe lângă telefoanele iPhone și ceasurile Apple Watch, încărcătorul wireless de la Apple ar trebui să încarce și căștile emblematice Apple (bineînțeles, în suportul de încărcare). Acest lucru este practic inutilizabil pentru AirPod-urile actuale și nici a doua generație nu ia în calcul funcție integrată de încărcare wireless. Acesta poate fi motivul pentru care se întârzie producția celor două produse… (oare AirPods generația 2. vor susține încărcare wireless din fabricație?)

Există mai multe alternative la AirPower

Cine nu mai vrea să aștepte se poate orienta către încărcătoarele wireless de la alți producători. Multe dintre acestea susțin încărcare wireless a iPhone-urilor și a ceasurilor Apple Watch, fiind suficientă conectarea la rețea a unui singur adaptor. Cine are și AirPods și vrea să țină toate dispozitivele la un loc, are la dispoziție așa-zisele stative de încărcare, care sunt prevăzute și cu conector lightning pentru încărcarea AirPods.

Cui îi lipsește un încărcător wireless multifuncțional, trebuie să mai aștepte puțin, până prin septembrie anul acesta, când Apple ar putea să prezinte, în sfârșit, încărcătorul wireless AirPower. Dar există deja o mulțime de alternative pentru încărcarea iPhone-urilor și a ceasurilor Apple Watch de la un singur dispozitiv, care, pe lângă diversitate, atrag atenția prin prețurile prietenoase.

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/alternative-air-power">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *