Apple Watch generația 4 aduce îmbunătățiri semnificative

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/apple-watch-generatia-4-imbunatatiri">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Noul Apple Watch generația 4 a fost mult așteptat de fanii Apple. Dacă generația a 3-a nu a adus îmbunătățiri semnificative, acest nou device este un pas mare în față și aduce schimbări reale în ceea ce privește designul, un display mai mare și performanțe semnificativ mai bune. Pentru prima dată, Apple a adus schimbări majore la ceasul său inteligent și le vom analiza împreună mai jos!

Dimensiuni mai mari, ecran mai generos

Cea mai importantă schimbare stă în acei mm care, de altfel, și descriu produsul. Dacă până acum am avut Apple Watch de 42mm sau 38mm, acum avem 44mm și 40mm. Aceste dimensiuni le-au permis celor de la Apple să construiască și un ecran mai mare, mai exact cu aproximativ 15% mai generos decât la generația precedentă. De data aceasta, avem un OLED care redă superb culorile. De asemenea, marginile ecranului s-au subțiat. Ecranul are acum margini rotunjite față de cele în unghi drept de la generațiile precedente. Sticla ecranului este de asemenea rotunjită pentru a se potrivi perfect cu tot corpul ceasului. Designul este unul foarte reușit.

Apple Watch 4 serie - afișa

Ecranul versiunii „mici” de pe generația 4 este chiar mai generos decât cel al versiunii „mari” de pe generația 3. Apple menține, în continuare, designul elegant, butonul lateral și coroana. Apple Watch generația 4 este disponibil pe culorile gri, argintiu și auriu, iar oțelul inoxidabil va fi disponibil din nou în Statele Unite, Germania sau Regatul Unit.

Apple Watch generația 4 este un pas înainte

Apple Watch generația 4 are senzori îmbunătățiți care măsoară mai precis și răspund instantaneu. Pe partea inferioară a ceasului se află senzorul, și el îmbunătățit, care măsoară bătăile inimii, poate prezice diabetul sau atacurile de cord. Apple a îmbunătățit acest senzor care măsoară bătăile inimii aproape la perfecțiune și poate fi folosit chiar și de medici. Există informații neoficiale că Apple lucrează la obținerea unei licențe în acest sens.

Apple Watch 4 - senzor

 

Îmbunătățiri considerabile au fost aduse și la difuzor și microfon. Conform Apple, volumul difuzoarelor a crescut cu 50% comparativ cu cea de-a treia generație, ceea ce este un lucru woaw. Microfonul captează mai bine vocea și izolează zgomotul de fond. Senzorii includ, de asemenea, un giroscop și un accelerometru.

Apple Watch 4 - colorate

Nu toate funcțiile prezente pe Apple Watch generația 4 vor putea fi folosite și în România. De exemplu, funcția de cardiogramă este operațională doar pe piața americană. Cu toate acestea, Apple Watch generația 4 este un pas înainte. Aplicațiile acum îți pot livra mai multă informație datoritp ecranului generos. Poți utiliza aplicația de hărți, de exemplu. Poți efectua modificări în aplicații precum pe iPhone sau poți chiar citi articole de pe internet într-un mod foarte confortabil.

Mai multă putere de procesare și mai mult spațiu

Îmbunătățirile nu sunt numai la design, ci și la performanțe și, mai ales, la procesor. Apple a folosit noul procesor S4, care este de două ori mai rapid decât cel de pe a treia generație. Fără nicio problemă, acest ceas inteligent poate să îți livreze animații și o sumedenie de aplicații care rulează în același timp. Spațiul de stocare este unul considerabil: 16 GB. Asta înseamnă mai multă muzică, mai multă independență față de iPhone și mai multe posibilități.

Apple Watch 4 - sportiv

Apple Watch 4: Coroană digitală cu răspuns haptic

O noutate pe care o aduce Apple Watch generația 4 este coroana digitală cu răspuns haptic. Așadar, când derulezi între aplicații, aceasta se comportă diferită de la un meniu la altul sau de la o activitate la alta. Apple încă își dorește să rămână fidel ceasului clasic, dar folosind tehnologie de ultimă oră. Cine nu se poate obișnui cu funcțiile haptice ale coroanei digitale, le poate dezactiva și o poate folosi la fel ca la generațiile anterioare.

Apple Watch 4 serie

Așadar, Apple Watch generația 4 este un device foarte bun, foarte reușit. În primul rând, vine cu un ecran mai mare și cu tehnologie OLED și o funcție nouă de accesibilitate care îți permite să accesezi aplicațiile ca pe iPhone sau să navighezi mult mai ușor între ele. Totuși, dacă simți că acest nou device nu îți aduce nimic nou care să îți folosească, upgrade-ul nu este necesar și mai poți aștepta până la următoarea generație.

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.appleking.ro/blog/apple-watch-generatia-4-imbunatatiri">
Pinterest
Pinterest
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *