HomePod va înceta fabricarea, vânzările nu sunt bune

Apple în anul 2018, a prezentat lumii propriul său difuzorul inteligent. A început o nouă eră a utilizării ecosistemului Apple în viața de zi cu zi. Acasă, la serviciu sau doar așa pentru distracție. Asistenta Siri aveți oricând la dispoziție și face tot ce îi stă în putință. Toate acestea cu sunetul perfect de la acest difuzor relativ mic și elegant. Cu toate acestea, HomePod nu se vinde bine și va înceta fabricarea. Și-a provcat compania Apple singură moartea acestui difuzor?


HomePod va înceta fabricarea

Citiți corect… HomePod nu se va produce sau vinde pe viitor. Compania Apple a decis să oprească vânzările HomePod peste noapte din 11-12 martie. Săptămâna aceasta este al doilea produs care are aceeași soartă. Primul a fost iMac Pro.

Ce a condus Apple la acest pas?

HomePod și-a câștigat favoarea unui număr mare de utilizatori din întreaga lume. HomePod în sine nu a fost nimic inovator. Amazon a avut un avantaj mult mai mare cu Alexa. Aceasta poate efectua în continuare mai multe sarcini decât Siri de la Apple.

Toți utilizatorii apple sunt cu siguranță mai interesați de utilizarea sistemului creat de Apple. Sistemul Amazon nu comunică foarte bine cu alte servicii pe care Siri le folosește în mod obișnuit. Când a fost prezentat HomePod, acest difuzor inteligent a devenit o icoană. Dimensiunea și sunetul perfect au început să atragă din ce în ce mai mulți utilizatori. Cu toate acestea, a avut o greșeală…

Prețul relativ ridicat

Prețul ridicat a redus disponibilitatea pentru utilizatori HomePod și astfel popularitatea sa. Apple a prezentat noul HomePod mini în 2020. Mai mic, mai ieftin și cu aceeași experiență audio excelentă ca „fratele său mai mare”.

HomePod mini l-a eliminat

Apariția acestui difuzor mai mic este un motiv clar pentru care HomePod a încetat fabricarea. Apple nu a mers în direcția corectă în acest sens și nu a găsit un echilibru între aceste produse pentru a rămâne competitiv.

Dacă doriți un HomePod, nu ezitați să îl cumpărați

Motivația pentru achiziționarea unui HomePod în ultimul moment poate fi diferită. Un motiv poate fi faptul că utilizatorul preferă pur și simplu acest difuzor față de versiunea redusă.

Al doilea motiv, dar și mai probabil, poate fi conexiunea stereo a acestor difuzoare. La HomePod știm că, dacă utilizați mai multe într-o cameră, acestea sunt grupate automat intuitiv într-un sistem stereo.

În acest sens, HomePod și HomePod mini nu sunt compatibile între ele. Pe scurt, doar aceleași modele pot crea împreună un grup stereo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *